Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری وزارت کشور با اشاره به فریز لیست بیمه تامین اجتماعی رانندگان تاکسی از سال ۹۱ و امضای قرارداد برای بروزسانی سامانه بیمه گفت: برای افرادی که اصلا راننده تاکسی نیستند، بیمه رد می‌شود.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از ایلنا، «مرضیه حصاری» مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری وزارت کشور درباره بیمه رانندگان تاکسی گفت: لیست بیمه تامین اجتماعی رانندگان از سال ۹۱ فریز شده است و برای افرادی که اصلا راننده تاکسی نیستند بیمه رد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما دو سال در پی گرفتن دسترسی به سامانه بیمه تامین اجتماعی بودیم تا بتوانیم افرادی که راننده نیستند را از این لیست حذف و رانندگان جدید را در آن ثبت‌نام کنیم. در هفته گذشته این قرارداد با بیمه تامین اجتماعی امضا شد و سامانه بیمه از وضعیت فریز خارج شد و امیدواریم سازمان بیمه تامین اجتماعی نیز همکاری کنند.

به دنبال حذف واسطه‌گری هستیم

او تصریح کرد: این اقدام تمامی رانندگان تاکسی را پوشش می‌دهد و هدف از آن این است که همه رانندگان تاکسی از سامانه وزارت کشور استفاده کنند و لیست رانندگان بیش از یک سال است که آماده شده و اگر بیمه همین امروز دسترسی به وب سرویس  را به ما بدهد، از فردا می‌توانیم ثبت‌نام بیمه رانندگان تاکسی را که تاکنون بیمه نشده‌اند، انجام دهیم. می‌خواهیم واسطه‌گری حذف شود و این اتفاق همکاری بیمه را می‌طلبد.

وی همچنین در خصوص ساماندهی سرویس مدارس پس از سهیمه‌بندی بنزین گفت: سامانه سپند دو سال پیش برای حمل‌و‌نقل دانش‌آموزان روستایی و سپس شهری راه‌اندازی شد و باعث ساماندهی بسیار مناسب سرویس مدارس شد. این سامانه با همکاری مشترک وزارت کشور، آموزش و پرورش و وزارت راه به مرحله اجرا رسید، اما در مساله قراردادها مدارس همکاری مناسبی نداشتند و از همین رو وارد فاز ساماندهی مالی نشدیم.

او ادامه داد: اما پس از سهمیه‌بندی سوخت و تاکید بر پرداخت سهمیه بنزین به سرویس‌هایی که در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، تعداد ثبت‌نام از ۴۰ هزار به نزدیک به ۱۰۰ هزار مورد رسید.

مرگ دانش‌‌آموزان به دلیل فرسودگی و نقص فنی سرویس‌های مدرسه

او درباره ایمنی سرویس‌های مدارس گفت: سالانه حوادث رانندگی بسیاری برای سرویس‌ مدارس به ویژه در روستاها رخ می‌دهد و امسال ۶ یا ۷ دانش‌آموز بر اثر این حوادث فوت شده‌‌‌اند، اما اینها جزو سرویس مدارسی بودند که در سامانه سپند ثبت‌نام نکرده‌اند و به دلیل فرسودگی و نقص فنی باعث مرگ دانش‌آموزان شده‌اند. برای مثال سال گذشته بر اثر فرسودگی در یک دستگاه مینی‌بوس سرویس مدرسه،‌ یک دانش‌آموز دختر هفت ساله به بیرون ماشین پرت و فوت شد.

حصاری ادامه داد: این اتفاقات باعث شد، جلسه‌ای تشکیل دهیم و پتانسیل استفاده از ناوگان راهداری را بررسی کنیم که متاسفانه این پتانسیل وجود نداشت و از همین رو اعتبار آموزش‌و‌پرورش برای سرویس مدارس روستایی‌ به صورت نقدی به والدین پرداخت می‌شود و متاسفانه گاها به گونه‌ دیگری از این پول استفاده می‌شود.

خرید۷۰ مینی‌بوس برای جابه‌جایی دانش‌آموزان

او با بیان اینکه در مجموعه حمل‌و‌نقل وزارت کشور طرحی را برای ساماندهی این مساله و افزایش بازدهی و امنیت سرویس‌های مدارس به ویژه در مناطق روستایی در نظر گرفتیم، ادامه داد: امسال به رغم ظرفیت‌های محدود، حدود ۷۰ مینی‌بوس خریداری و طرحی را به صورت پایلوت اجرایی کردیم و این مینی‌بوس‌ها را به یک شهر به عنوان مرکز تحویل می‌دهیم و آن شهر موظف است با این مینی‌بوس دانش‌آموزان روستاهای اطراف را تحت پوشش قرار دهد.

حصاری درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: رانندگان مینی‌بوس موظف هستند که دانش‌آموزان را به صورت رایگان در سه نوبت صبح، ظهر و عصر جابجا کنند و در باقی ساعات روز نیز می‌تواند در خطوط شهری کار کنند. ده مینی‌بوس نیز به دهیاری‌های روستاهای بزرگ داده می‌شود.

مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری وزارت کشور ادامه داد: روی این سرویس‌های مدارس براساس مصوبه شورای عالی برچسب‌های مخصوص سرویس مدارس نسب می‌شود و اگر سازمان راهداری و آموزش‌و‌پرورش اعتبارات خود را نیز در این زمینه وارد کنند،‌ می‌توانیم این طرح را برای سال بعد در مناطق بیشتری گسترش دهیم.

او درباره شهرهایی که به عنوان پایلوت انتخاب شده‌اند، گفت: شهرها انتخاب و نهایی شده‌اند و دو استانی که تصادفات جاده‌ای در آنها بیشتر است به عنوان هدف در نظر گرفته شده‌اند، اما با توجه به اینکه شهرداری نیز باید در این طرح مشارکت کند و مبلغی را اختصاص دهد، باید ببینیم کدام شهرها از آن استقبال می‌کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: لیست بیمه تامین اجتماعی رانندگان رانندگان تاکسی سرویس های مدارس آموزش و پرورش سرویس مدارس دانش آموزان سامانه بیمه مینی بوس ثبت نام شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست

بر اساس تبصره یک ماده ۱۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث، بیمه مرکزی موظف بود با همکاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ترتیبی اتخاذ کند که حداکثر تا پایان برنامه پنج ساله ششم، امکان صدور بیمه نامه شخص ثالث براساس ویژگی‌های «راننده» فراهم شود. برنامه پنج ساله ششمی که اسفند ۱۴۰۲ به اتمام رسید، اما خبری از اجرای این بند قانونی نبود!

باشگاه خبرنگاران جوان هم برای پیگیری بیشتر به تازگی سراغ مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی رفت و او در این راستا پاسخ داد: اکنون یک نظام رتبه‌بندی ابتدای برای رانندگان وجود دارد و اطلاعاتی از بخش‌های مختلف دریافت می‌شود به طور مثال تخفیفاتی برای رانندگانی که تصادف نمی‌کنند بر پایه همین رتبه بندی است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: همان طور که اشاره شد یکسری اطلاعات از بخش‌های مختلف مانند فراجا گرفته می‌شود، اما یکسری از اطلاعات هم از جمله نمره منفی خیلی مهم است که با فراجا جلسات مختلفی برگزار شده وادامه دارد که اگر این سری از اطلاعات را هم پلیس راهور به بیمه مرکزی بدهد ما در یک نظام رتبه بندی که اکنون قرارداد‌های آن را بسته‌ایم رانندگان را رتبه بندی خواهیم کرد.

او در ادامه اظهار کرد: اگر ما اطلاعات را از بخش‌های مختلف دریافت کنیم در شاخص‌های رتبه بندی تغییراتی ایجاد و رتبه بندی خوبی می‌شود و در نهایت در این فرآیند میزان ریسک رانندگان مشخص خواهد شد. گام بعدی هم این خواهد بود که چگونه با راننده پر ریسک و کم ریسک برخورد کنیم؟ که این موارد بحث‌های آیین نامه و دستورالعملی خواهد بود که کار آن را هم پیش خواهیم برد.

بیمه شخص ثالث راننده محور تا پایان امسال اجرا خواهد شد

قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی گفت: به شکل خلاصه اکنون امکان راه اندازی بحث راننده محوری در یک سطح ابتدای وجود دارد که سطح مطلوبی نخواهد بود بیمه مرکزی در تلاش است تا شاخص‌های مد نظر خود را از بخش‌های مختلف دریافت تا کیفیت رتبه بندی افزایش پیدا کند و به موازات این مراحل بحث دستورالعمل و آیین‌نامه‌ها را هم در حال پیش بردن هستیم و در آخر باید گفت اجرای بیمه شخص ثالت راننده محور به عبارتی راننده محوری حتما تا پایان سال نهایی و اجرا خواهد شد.

حق بیمه براساس نمره منفی و جریمه خواهد بود

راننده محور شدن بیمه شخص ثالث که سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا روز گذشته با اشاره به آن گفت: براساس توافقی که با بیمه‌ها صورت گرفته دیگر حق بیمه افراد براساس یک فاکتور تصادف نخواهد بود. با بیمه‌ها هماهنگ کردیم، سامانه‌ها و دیتا‌ها را در اختیارشان قرار دادیم و از این پس حق بیمه براساس نمره منفی و تعداد جریمه‌ها باید پرداخت شود.

پیش از این هم مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با جزئیات بیمه شخص ثالت راننده محور مطرح کرده بود: در این بند قانونی رانندگان به پرخطر و کم خطر تقسیم بندی می‌شوند و زمانی که رانندگان پرخطر بر اساس شاخص‌هایی شناسایی شدند هنگام صدور بیمه نامه مبالغ بر اساس پرخطر بودن آنها محاسبه می‌شود و اگر کم خطر باشند برای آنها تخفیفاتی لحاظ می‌شود و بر این پایه دیگر بار رانندگی پرخطر بر دوش جامعه نخواهد بود.

نگاهی عادلانه با اجرای قانون بیمه شخص ثالث راننده محور

در ادامه هم مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی مهدی قمصریان به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: اول این که نگاه قانون گذار در این بخش با هدف حمایتی بوده است. اکثر رانندگان قانون مدار هستند و عملیاتی شدن این بند قانونی سبب می‌شود که شرکت‌های بیمه این اختیار را پیدا کنند برای افراد قانون مدار بیمه نامه شخص ثالث را با تخفیفات مناسب‌تر ارائه کنند و رانندگانی که تخلفات حادثه خیز دارند بیمه نامه خود را به قیمت بالاتری تهیه کنند و در واقع این یک اهرم تشویقی است. متاسفانه اکنون به راننده قانون مدار و متخلف با یک دید نگاه می‌شود که نباید این رخ دهد. اگر امکان صدور بیمه نامه شخص ثالث بر اساس امتیاز راننده مهیا شود نگاه عادلانه نیز فراهم خواهد شد که نیازمند همیاری و همکاری نیروی انتظامی است.

حالا باید منتظر ماند و دید سرانجام این قانون یعنی بیمه شخص ثالث راننده محور امسال اجرایی خواهد شد؟ باشگاه خبرنگاران جوان پیگیر اجرای این بند قانونی خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • نرخ کرایه تاکسی‌های نقده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان