Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دوران کرونا انجام کار‌های اداری از خانه می‌تواند جلوی گسترش این بیماری را بگیرد در این گزارش دریافت یکی از خدمات تامین اجتماعی آموزش داده شده است.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: در دوران کرونا انجام کار‌های اداری به صورت غیر حضوری می‌تواند جلوی گسترش این بیماری را بگیرد. در این گزارش نحوه استفاده از سرویس استعلام وضعیت دریافت مستمری به صورت غیر حضوری آموزش داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طریق این سرویس، نهاد‌ها و مراجع برون سازمانی که دارای تفاهم نامه با سازمان هستند، می‌توانند نسبت به استعلام وضعیت دریافت مستمری افراد مدنظر خود اقدام کنند. بعلاوه، هر فرد حقیقی که دارای حساب کاربری فعال در درگاه غیرحضوری سازمان است، امکان استعلام وضعیت دریافت مستمری خود و ارائه گواهی و سند مربوطه از طریق صندوق شخصی به نهاد و مرجع برون سازمانی موردنظر را خواهد داشت.

۱. کاربران:

کاربران این سرویس به دو دسته زیر تقسیم می‌شوند:

دسته اول: نهاد‌ها و مراجع برون سازمانی

این قبیل از کاربران، می‌بایست از طریق پنل مخصوص دستگاه‌های دولتی و مرجع استعلامات رسمی، وارد درگاه غیرحضوری سازمان شده و با درج شماره ملی بتوانند مستقیما نسبت به استعلام وضعیت دریافت مستمری افراد مدنظر خود اقدام کنند.

دسته دوم: افراد حقیقی

این قبیل از کاربران می‌بایست پس از ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در درگاه غیرحضوری، بتوانند از طریق مسیر مستمری‌بگیران/استعلام وضعیت مستمری‌بگیران، نسبت به استعلام وضعیت دریافت مستمری خود اقدام و در صورت تمایل، نتیجه را جهت ارائه به مرجع برون سازمانی مورد نظر، به صندوق شخصی انتقال داده و مراجع مذکور می‌توانند از طریق پنل مخصوص دستگاه‌های دولتی/استعلام سند (با ارائه کد رمز)، گواهی یا استعلام مورد نظر را مشاهده و از آن بهره برداری کنند.

۲. نحوه استعلام:

۲.۱. مراجع برون سازمانی

پس از ورود کاربر مراجع برون سازمانی به منظور استعلام وضعیت دریافت مستمری، کدملی فرد موردنظر مطابق فرم زیر از کاربر دریافت خواهد شد:

پس از جستجوی اطلاعات، در صورتی که شخص در حال حاضر مستمری‌بگیر سازمان باشد یا نباشد و یا قبلاً در زمره مستمری‌بگیران سازمان قرار داشته است، پاسخ لازم ارائه خواهد شد.

افراد حقیقی

افراد حقیقی، به منظور ارائه گواهی وضعیت دریافت مستمری به مراجع برون سازمانی، مطابق فرم زیر، نهاد مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند و گواهی خود را صادر و به صندوق شخصی ارسال می‌کنند.

پس از جستجوی اطلاعات، در صورتی که شخص در حال حاضرمستمری‌بگیر سازمان باشد یا نباشد و یا قبلاً در زمره مستمری‌بگیران سازمان قرار داشته است، پاسخ لازم ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید:  تکلیف بیمه‌های تکمیلی پس از حذف دفترچه کاغذی چه می‌شود؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: تامین اجتماعی بیمه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه مراجع برون سازمانی مستمری بگیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان

تین نیوز

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از انعقاد تفاهمنامه خدمات اجتماعی ویژه رانندگان تاکسی بین این سازمان و سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، احمد احمدی صدر با بیان اینکه ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی در سطح شهر تهران با هدف کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت دارند، اظهار کرد: یکی از این پایگاه ها در سازمان تاکسیرانی با هدف ارائه خدمات ویژه اجتماعی به رانندگان تاکسی و خانواده های آنهاست.

احمدی با اعلام اینکه در شهر تهران نزدیک به ۷۰ هزار راننده تاکسی وجود دارد که این افراد معیشت شان را از این فعالیت تأمین می کنند، یادآور شد: با توجه به اینکه رانندگان تاکسی مدام در ترافیک، آلودگی هوا و تعامل با افراد گوناگون در جامعه هستند امکان ارائه خدمات مشاوره و مددکاری به شکل رایگان برای آنها و خانواده هایشان در پایگاه خدمات اجتماعی مستقر در سازمان تاکسیرانی فراهم شده است.

وی صدر ادامه داد: در حال حاضر سازمان تاکسیرانی با پایگاه خدمات اجتماعی مستقر در این سازمان همکاری مناسبی را در جهت کاهش آسیب های اجتماعی دارد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: با همکاری مناسب سازمان تاکسیرانی جلسه تخصصی مدیران این دو سازمان برگزار شده است تا در قالب تفاهم نامه این خدمات به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان افزایش یابد.

بر اساس گزارش سایت شهر، بیش از این وام ویژه به رانندگان تاکسی آسیب دیده اجتماعی به مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال توسط سازمان تاکسیرانی با همکاری پایگاه خدمات اجتماعی پرداخت شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان