Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس، مطابق ماده ۵۸ قانون تامین اجتماعی، فرزندان ذکور بیمه‌شدگان تا پایان ۱۹ سالگی می‌توانند به تبع بیمه‌شده اصلی، از خدمات مقرر در قانون تامین‌اجتماعی استفاده کنند و پس از پایان سن ۱۹ سالگی، ارائه خدمات به افراد مذکور، در صورت اشتغال به تحصیل آنان در مراکز آموزش عالی میسر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، پیش از این احراز مراتب اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران، از طریق ارائه گواهی اشتغال به تحصیل صادره از سوی مراکز آموزش عالی میسر بود و این امر مستلزم مراجعه حضوری دانشجو به مرکز آموزشی مربوطه، دریافت گواهی اشتغال به تحصیل و ارائه آن به واحدهای اجرایی سازمان بود که با راه‌اندازی سرویس غیرحضوری استعلام گواهی اشتغال به تحصیل، نیازی به مراجعه حضوری به مراکز آموزش عالی مربوطه و واحدهای اجرایی جهت دریافت و ارائه گواهی اشتغال به تحصیل نبوده و متقاضیان می‌توانند مراتب اشتغال به تحصیل را به‌صورت غیرحضوری و الکترونیکی، از طریق این سرویس به واحدهای سازمان اعلام کنند.

گفتنی است، این گروه از دانشجویان لازم است به سامانه استعلام مدرک تحصیلی به نشانی اینترنتی estelam.msrt.ir مراجعه و کد رهگیری مربوط به وضعیت تحصیلی را دریافت کنند. توضیح اینکه کد پیگیری ۱۰ رقمی بوده که پس از ثبت اطلاعات دانشجو در سامانه مذکور، به شماره همراه دانشجو (که می‌بایست به نام وی باشد) ارسال می‌شود. در مرحله بعد، بیمه‌شده اصلی یا دانشجو، باید به درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir  با حساب کاربری خود (در صورت نداشتن حساب کاربری، لازم است نسبت به ایجاد آن اقدام شود) مراجعه کند و کد رهگیری دریافت شده از سامانه استعلام مدرک تحصیلی را در درگاه مذکور (در مسیر بیمه‌شدگان/ خدمات نامنویسی/ اعلام کد مجوز استعلام اشتغال به تحصیل) ثبت کند. پس از انجام مراحل مذکور و در صورت تائید مراتب اشتغال به تحصیل، اطلاعات در پایگاه سازمان ثبت و امکان ارائه خدمات به فرد مورد نظر فراهم خواهد شد.

علاوه بر بیمه‌شدگان اصلی، خود دانشجو نیز می‌توانند رأساً و در صورت ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری در درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی، از طریق سرویس مذکور نسبت به اعلام الکترونیکی مراتب اشتغال به تحصیل خود اقدام کند.

با توجه به برخی نقایص اطلاعات دریافتی از پایگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امکان بهره‌برداری از این سرویس موقتاً برای دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، میسر نیست و این قبیل افراد می‌بایست طبق روال سابق، ضمن مراجعه حضوری به واحدهای اجرایی سازمان تأمین‌اجتماعی، گواهی و مستندات مربوط به اشتغال به تحصیل خود را به صورت حضوری ارائه کنند.

براساس این گزارش، استعلام گواهی اشتغال به تحصیل، می‌بایست در هر نیمسال تحصیلی مجدداً انجام شود.

گفتنی است از زمان راه‌اندازی این سرویس تاکنون، بیش از ۸۴۵ هزار مورد استعلام در خصوص گواهی اشتغال به تحصیل از طریق سرویس غیرحضوری تأمین‌اجتماعی استعلام و ثبت شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گواهی اشتغال اشتغال به تحصیل سامانه تأمین اجتماعی گواهی اشتغال به تحصیل مراتب اشتغال به تحصیل تأمین اجتماعی مراکز آموزش بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟

به گزارش همشهری آنلاین، به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آنها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

به گزارش همشهری، بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

کد خبر 848765 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق و دستمزد سازمان تامین اجتماعی

دیگر خبرها

  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد